Kakboken.se

KOMPROMISSLÖSA VEGANSKA RECEPT

Köp våra böcker här.

Stora boken om naturligt glutenfri bakning

EN HELT NY STANDARD PÅ GLUTENFRIA OCH ALLERGIVÄNLIGA BAKVERK. I BOKEN FINNS ÖVER 150 RECEPT I ABSOLUT VÄRLDSKLASS!

Stora boken om naturligt glutenfri bakning - UTE SNART!

Stora boken om naturligt glutenfri bakning - UTE SNART!

ÖVER 150 REVOLUTIONERANDE ALLERGIANPASSADE RECEPT PÅ MATBRÖD, JÄSTA SÖTEBRÖD, PANNKAKOR VÅFFLOR, TÅRTOR, MUFFINS, KLADDKAKOR, PIZZOR PAJSKAL, BROWNIES, KLASSISKA KONDITORSBITAR MÖRDEG OCH HELT FANTASTISKA KANELBULLAR!

DET ÄR INTE SVÅRT ATT BAKA UTAN GLUTEN MED RÄTT INGREDIENSER. UTÖVER ALLA RECEPT  FINNS EN GENOMGÅNG AV HUR DU SJÄLV ENKELT ANPASSAR DINA EGNA RECEPT TILL ATT BLI GLUTENFRIA. BOKEN INNEHÅLLER RECEPT PÅ FLERA OLIKA MJÖLBLANDNINGAR SOM DU KAN BLANDA I STÖRRE MÄNGDER OCH ANVÄNDA ISTÄLLET FÖR VETEMJÖL.

DET ÄR DEN FÖRSTA BOKEN I SVERIGE I SITT SLAG. HELT FRI FRÅN VETE, RÅG OCH KORN. ALLA RECEPTEN ÄR FRIA FRÅN GLUTEN, MJÖLK & ÄGG. DE ALLRA FLESTA ÄR UTAN SOJA, NÖTTER, MAJS ELLER BALJVÄXTER.  RECEPTEN ÄR DESSUTOM FRAMTAGNA HELT UTAN VÄXTFIBRER SOM ANNARS SUGER  UPP  VÄTSKA I KAKOR OCH DEGAR.